НАША гордост.
наша одговорност.

НАША гордост.
наша одговорност.

НАША гордост.
наша одговорност.

наши активности

Showing
0
items out of
0
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Што ќе оставиме зад себе?

1.3.2023

Останато

НАША ГОРДОСТ. НАША ОДГОВОРНОСT

Нова кампања на СКОПСКО чија крајна цел е преку заедничка акција да допринесе до природни убавини ослободени од отпад и едуцирана јавност која знае како да ги заштити.

откриј повеќе

НАША ГОРДОСТ. НАША ОДГОВОРНОСТ.

11.2.2023

Останато

Платформа за заштита и чистење на природните богатства

„Наша гордост. Наша одговорност.” е општествено одговорна платформа која се фокусира на животната средина и повисоката цел која СКОПСКО како бренд ја има – да ја поддржи заедницата, да ги обедини и инспирира луѓето да делуваат за да го направат светот подобар.

откриј повеќе

ЗАЕДНО... ВО АКЦИЈА!

11.2.2023

Активности

7 локации, 100 волонтери, 100.000 метри квадратни отпад

Како еден од најстарите македонски брендови чувствуваме дека нашa одговорност е да се вклучиме и да придонесеме кон заедницата, со особен фокус на заштита на животната средина и активно да делуваме за зачувување на нашите природни и културни богатства, како што е Охридското Езеро.

откриј повеќе

СКОПСКО за Охридско Езеро

11.2.2023

Останато

Да му го вратиме сјајот на нашиот бисер

Mалите промени во навиките и нашето секојдневно однесување се од големо значење за нашите природни убавини, кои ќе ги оставиме во наследство на нашите идни генерации.

откриј повеќе

НАЈНОВИ ВЕСТИ

1.3.2023

Останато

Што ќе оставиме зад себе?

7.12.2022

Останато

НАША ГОРДОСТ. НАША ОДГОВОРНОСТ.

2.12.2022

Активности

ЗАЕДНО... ВО АКЦИЈА!

16.2.2023

Останато

СКОПСКО за Охридско Езеро

СО КЛИКАЊЕ НА КОПЧЕТО “Прифати ги сите колачиња”, СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО УСЛОВИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ на КОЛАЧИЊА И ПОЛИТИКАТА нА приватност.